Тествай безплатно нашите услуги

Ние в Негус акаунтинг сълюшънс ценим нашите клиенти, наясно сме, че изборът на счетоводител е труден и особено важен за всяка сериозна компания. Ние вярваме в качеството на услугата, която предлагаме. Знаем, че много компании, които предлагат счетоводни услуги имат чудесни интернет страници, но това, което са написали там често е различно от това, което те реално предлагат.

За да убедим нашите потенциални клиенти, че предлагаме качествени счетоводни услуги ние сме готови да предложим тестов период за ползване на счетоводен абонамент, през който нашият нов клиент не заплаща за услугите.

Готови сме да договорим срока на този период съобразно нуждите на всеки клиент. В рамките на този тестов период вие ще имате възможност да се радвате на нашата приятна комуникация с вас, лесното общуване, отзивчивостта и компетентността на нашия екип. Ние също ще имаме възможност да се запознаем в детайли с вашия бизнес и най-вече с обема на работата, която трябва да свършим за вас. Така в края на тестовия период, в случай че сте доволни и искате да продължите работа с нас, заедно ще можем да договорим най-добрата и справедлива цена на услугата.

В случай, че нашето предложение ви интересува, не се колебайте да се свържете с нас.